Information om Corona virus

Vores tiltag for at mindske spredningen

Vores kontor og lager på Rødovrevej er kun bemandet mellem kl. 10 - 15 for levering af evt. varer. Vi arbejder hjemmefra for at mindske smittefaren, men vi kan selvfølgelig fanges på telefon 70701525 eller mailen i kontorets normal åbningstid.

Fokus for Haaemans side er at bidrage til at I som kunde kan fortsætte arbejdet, under hensyntagen til, at I samtidig mindsker smitterisikoen hos jeres medarbejdere og ude hos jeres kunder. 

Alle vores medarbejdere er informeret om hvilke forholdsregler, de skal tage for at undgå at sprede smitten yderligere.

Vores montører er stadig klar til at hjælpe

Vi har indført krav om, at vores medarbejdere har taget deres temperatur, inden de møder på arbejde. Er der det mindste tegn på sygdom, skal de blive hjemme.

Vores montører er på arbejde og klar til at hjælpe. Vi mener, at det kan være til gensidig fordel at få leveret møbler og inventar hos slutkunderne, da eventuel smitterisiko i den kommende tid vil være meget begrænset, pga. der formodentligt også hos jer og jeres kunder vil være langt færre på arbejde.

Løbende opdatering

Vi vil holde jer løbende orienteret om vores tiltag for at mindske smitten,  da vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage til, at vores kunder fortsat kan holde hjulene i gang på en sikker måde.

Kontakt os hvis I har selv det mindste spørgsmål.

Haaemans ApS

Rødovrevej 155
2610 Rødovre

70 70 15 25

haaemans.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og spore besøg. Vi samler på intet tidspunkt dine personlige informationer.